У Дніпрі два брати і сестричка шукають маму і тата (Фото)

У Дніпрі шукають батьків цим дітям, які мріють про маму і тата. Давайте допоможемо їм знайти родину, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на управління служби у справах дітей департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради:

Знайомтеся:

Станіслав 12 років

дитина шукає родину

У свої 12 років став очільником цієї “фантастичної трійки”. Хлопчик має вади з мовленням, але гарно будує дружні відносини з однолітками. Він реагує на прохання дорослих, добре розуміє причино-наслідкові зв'язки і з задоволенням вивчає нове. Стасу подобається складати пазли, малювати та робити різноманітні поробки. 

Ангеліна 9 років

дитина шукає родину

Дівчинка дуже щира, доброзичлива і швидко йде на контакт. Ангеліна теж має певні складнощі з мовленням, проте в неї багато друзів, які її розуміють і люблять за доброту і щедрість. Вона обожнює тварин. Улюблена іграшка Ангеліни - плюшевий зайчик. Годувати, лікувати та навчати зайку - найбажаніша гра для дівчинки і такой важливий досвід прояву турботи.


Ярик 8 рочків

дитина шукає родину

Найменший - Ярослав. Він активний, допитливий, має інтерес до творчості, але потребує частої зміни видів діяльності. Не дивлячись на те, що хлопчик також має певні вади мовлення, проте він активно спілкується з однолітками і дорослими. Ярославу подобається грати з машинками, дивитися мультфільми, працювати з пластеліном та фарбами з допомогою дорослих. Він завжди потребує і квітне від похвали дорослих. 

Ми не втрачаємо надії на чудо для цих діток, надії знайти для них люблячу родину! 

Станіслав - №0279366
Ангеліна - №0259367
Ярослав - №0259369

Дзвоніть: управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради: 066 973-22-76.

Нагадаємо, раніше ми писали

Аптеки зможуть продавати рецептурні препарати без рецепта. Подробиці