У Дніпрі Льодову арену зачинили на ремонт: які роботи проводять та коли відкриють об'єкт (Фото)

Провести поточний ремонт та модернізацію холодильного обладнання Льодової арени задля більшої енергоефективності - таке завдання від міського голови Дніпра Бориса Філатова отримав Департамент парків та рекреації Дніпровської міськради. У неділю, 16 липня, черговий по місту в. о. директора Департаменту парків та рекреації ДМР Чорний Володимир відвідав Льодову арену, розташовану на вул. Набережна Заводська, 53, та перевірив, як виконуються ремонтні роботи. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

Льодова арена Дніпро

Льодова арена - важливий спортивний обʼєкт, загалом тут тренуються 300 юних спортсменів за напрямками: фігурне катання та хокей. Серед них -  близько 50 дітей, які переїхали у Дніпро через війну: зокрема з Харкова, Краматорська, Дружковки. Вони мають змогу продовжувати безкоштовно займатися улюбленими зимними видами спорту, адже ця арена - найбільша база для тренувань для всієї південно-східної частини України.

Ремонт Льодова арена

Нещодавно в ході проведеного аудиту була виявлена низька енергоефективність деяких агрегатів, тому було прийнято рішення про проведення робіт з ремонту, обслуговування та їх модернізації. Передбачається, що після ремонту економія електроенергії може скласти близько 30%, що є дуже важливим в умовах постійної загрози для енергосистеми країни.

Льодова арена

Наразі у Льодовій арені проводяться такі роботи:

  • пошук та усунення витоків холодоагента в чиллері;
  • повна заміна фреону;
  • модернізація розподілення повітря припливного і витяжного повітря кліматичної установки;
  • встановлення сухого охолоджувача з врізкою в теплову систему.

Ремонт Дніпро

Льодова арена на Набережній Заводській зачинена на ремонт агрегатів з понеділка, 10 липня. Ремонтні роботи на спортивному об'єкті будуть продовжуватись до 24 липня.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі спільними зусиллями дніпрян, міста та Громради вирішено проблему аварійних люків та ям на дорозі.