У Дніпрі молоді мами посварилися на дитячому майданчику через гірку (відео)

У Дніпрі на дитячому майданчику посварилися мами. Інцидент стався на лівому березі міста на вулиці Придніпровській, де нещодавно встановили новий дитячий майданчик. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Дніпрянка, яка мешкає у будинку біля дитячого майданчику обурилася тим, що молоді мами залазять на дитячу гірку разом із своїми малюками. Місцева жителька висловила  впевненість, що таким чином дитячий майданчик незабаром зруйнують й намагалася прогнати молодих мам іх дітьми, мотивуючи, що вони не з їхнього двору. 

Ми мешканці двору дуже цінимо такий подарунок від місцевої влади, але є такі "гості" які думають лише про свій комфорт та вважають, що їм усі винні. Дамочки були не проти щоб ці відео потрапили в інтернет тому хотілося б прославити таких "пофігісток", - написала жінка у соцмережі.

У свою чергу молоді мами пояснили, що супроводжують дітей на гірці, тому що діти можуть з неї впасти. Спор перетворився у скандал, який потрапив на відео.

Відео почали жваво обговорювати у соцмережах.

 А якщо б дитина впала,знімала б і кричала ,а де була мама? А тут - ідіть звідси! Жах! краще б зайнялась своїми дітьми,а не витрачала час на зйомки. А мама з дитиною ні чого не порушила, - пише один з користувачів соцмережі

 

У автора немає дітей?? І фізику вона також в школі не вчила ,як ці мамочки можуть зламати горку,якщо на ній можуть знаходитися купа дітей одразу, - коментує інший користувач.

 

Питання навантаження сьогодні з‘ясували у підрядників, які робили майданчик. Вік для експлуатації з 3-12 років, вагу я думаю не складно дітей такого віку порахувати. А з приводу табличок так, їх прикріплять щоб було Всім Все видно, - додає у коментарях місцева жителька.

Нагадаємо, раніше ми писали, де у Дніпрі продається сало по 700 грн.