У Дніпрі щодня безкоштовно годують людей поважного віку (відео)

Гарячі обіди для людей поважного  віку. У Дніпрі безкоштовно годують літніх містян, людей з інвалідністю, які перебувають у складних життєвих обставинах. Це передбачено міською комплексною програмою соцзахисту, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV

«Морква по-корейскі, капуста, свіжа, капуста с горошком, каждого  дня все різне», – розповідає про страви працівниця кухні Неля Данченкова.
Підопічні відділу Соборного району  отримують не лише свіжі салати, але й гарячі обіди.  Щодня тут до тридцяти людей. Раціоном харчування задоволені.

 

«Подобається все, каші, макарони, із м’ясних блюд дають курятину», – ділиться враженнями підопічна Дніпровського міського територіального центру Людмила Рахманова.
У терцентрах – повний комплекс необхідних для дніпрян поважного віку послуг.

 


«Після ранкової руханки проходять профілактичні фізичні вправи для людей з проблемами хребта, або після застарілих травм», – розповідає медсестра Соборного відділення Дніпровського міського територіального центру Олеся Шевченко.

Крім того, у кімнатах психологічного розвантаження проводять індивідуальні і групові заняття. Талантів і сил у підопічних терцентрів вистачає і на допомогу захисникам України.

Нагадаємо, раніше ми писали

В Україні можна отримати одразу 6 пенсій. Хто має право на виплати