У Дніпрі з 10 по 14 червня спецбригади будуть відключати воду в трьох районах міста (адреси)

У Дніпрі наступного тижня, а саме з 10 по 14 червня будуть відключати воду абонентам-боржникам багатоквартирних та приватних будинків. Працюватимуть спеціалізовані бригади з відключення. Відключення триватимуть Чечелівському, Соборному, Шевченківському районах.

Загальна сума боргу приватного сектору Чечелівського, Соборного, Шевченківського та Центрального районів міста перед підприємством становить 951 745,40 грн. 

лнл

З 10 по 14 червня спеціалізована бригада КП «Дніпроводоканал» буде відключати послугу водовідведення мешканцям багатоквартирних будинків Чечелівського району міста, які заборгували підприємству 384 595,23 грн.

іфклю

Нагадуємо, що відключення проводяться згідно  Постанови КМУ № 1405 від 29.12.2023 р., відповідно до якої уряд зняв мораторій на нарахування штрафів та на припинення надання комунальних послуг споживачам, які мають заборгованість, в регіонах, де не ведуться бойові дії.

Шановні мешканці міста, також нагадуємо, що задля уникнення відключень, просимо  погасити заборгованість зручним для вас способом, або реструктуризувати борг, звернувшись до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» за зручною адресою в розділі Контакти.