У Пологах знищено командне угруповання окупантів. Їхні трупи вивозять Уралами та ховають у братських могилах

Трішки хороших новин із тимчасово окупованої території Запорізької області. Тут трупи окупантів вивозять Уралами, про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров у прямому ефірі, передає Дніпровська панорама. 

На Запорізькому фронті ворог зазнає значних втрат у живій силі. Щодня навколо Мелітополя ЗСУ активно обстрілює позиції росармії. 
Учора в районі Білозерки Василівського району після серії прильотів трьохсотих рашисти розвозили по шпиталях, частину привезли до Мелітополя. 

Така ж ситуація була в Пологах, де було знищено їхнє командне угруповання і після цього Уралами вони вивозили трупи і робили братську могилу в районі села Чапаєвка. Така ж ситуація і по інших населених пунктах по Запорізькому фронту, - розповів Федоров.

Крім того, ворог мінує не тільки лівий берег Дніпра, а й усю Запорізьку лінію фронту. Йдеться про Василівський, Токмацький райони. Також на наших полях вони риють окопи і розставляють бетонні загородження. Насилу собі уявляю скільки бетону нам потрібно буде прибрати після того, як ЗСУ звільнить територію, - повідомив у ранковому ефірі національного телемарафону мер Іван Федоров.

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпрі поліція знайшла шахрайку, яка ошукала військового біля вокзалу