Українська Лара Крофт: снайперка ЗСУ підкорила мережу своїми фото

Захищають Україну на фронті не лише чоловіки, а й жінки. Серед них і 23-річна снайперка Олександра Самсонова.  Українка зовні схожа на Анджеліну Джолі – жінки мають схожі риси обличчя. Через це Самсонову стали називати українською Ларою Крофт, передає Дніпровська Панорама

Стати на захист Батьківщини Олександру мотивували українські діти. Снайперка розповідає, страждання та загибель малечі через війну розривають їй душу. 

Коли я бачу, як наші діти плачуть, – у мене розривається серце, і ні про який внутрішній надлом там не йдеться. Ми зобов'язані зробити все для того, щоб наші діти жили під мирним небом, у вільній та незалежній Україні, любили це життя і лише з підручників історії знали про те, що таке війна, – зазначає Олександра Самсонова. 

лара крофт

Виглядати жіночно та привабливо снайперці вдається навіть у військовій формі та з автоматом в руках. Завдяки своїй внутрішній силі та яскравій зовнішності українка справді є дуже схожою на Лару Крофт у виконанні Анджеліни Джолі. Про це снайперці часто пишуть підписники в Instagram.


лара крофт

Снайперка розповідає, головною складністю, з якою їй довелося стикнутися на фронті стали хвилювання власної мами: для неї Олександра лишається дитиною, тож жінка дуже переймається за доньку. 

Єдині складнощі, з якими мені доводилося і доводиться справлятися, – це переживання мами. А ще смерть друзів. Якщо ми говоримо про відсутність комфортних умов у деякі моменти, то мене це не напружує. Це війна, і треба бути готовим до всього, – розповіла Олександра Самсонова. 

за матеріалами Obozrevatel

Читайте також: Чергує та охороняє блокпости: у Дніпрі служить песик із позивним Джеррі (фото)