В АТБ з'явилась ексклюзивна "Колекція єдності". Ціни доступні (фото)

До свого 30-річчя мережа АТБ хоче подякувати тим, без кого неможливо уявити наше з вами сьогодення – воїнам ЗСУ. Серед іншого, було створено ексклюзивну «Колекцію єдності». Мета полягає в благодійній місії. Частина коштів від продажу товарів буде спрямована на допомогу ЗСУ, повідомляє Дніпровська панорама  з посиланням на Наше місто.

Кожен товар в цій колекції представляє собою відзнаку нашої спільної історії та наших цінностей. Обрати лімітований товар можна в понад 1200 магазинах мережі АТБ по всій Україні чи на сайті компанії. Там представлено фірмові стікери, футболки, худі, шкарпетки, чашки, блокноти та ще багато цікавого. 

атб7

Ціни доступні. Так футболку можна придбати за 229 – 379 гривень. Кофта коштує 899 гривень. Є в продажу еко-сумки від 159 гривень. За блокнот доведеться заплатити 19,90 грн, а чашка коштує 74,90 грн. Кожен товар має ексклюзивний логотип і напис «Єдність».

Весь жовтень у всіх охочих буде можливість придбати товари з «Колекції єдності», діятимуть додаткові акційні пропозиції, а на сторінках соцмереж компанії щодня з’являтимуться пости з цікавими фактами про АТБ.

атб8

Нагадаємо, АТБ робить вагомий внесок у наближення нашої перемоги, надаючи системну підтримку ЗСУ, добровольчим формуванням, медикам, рятівникам, волонтерським організаціям тощо. Загальна сума наданої допомоги вже наближається до мільярда гривень, адже окрім якісного провіанту, компанія підтримує українських захисників і технікою. Для потреб ЗСУ вже закуплено понад тисячу автівок спеціального призначення (багатофункціональні пікапи, потужні всюдиходи, повнопривідні вантажівки, піротехнічні машини, пересувні штабні пункти тощо) та стільки ж сучасних дронів Mavic.

атб9

атат1ат2ат5атб