В Україні ліквідували генерала рф Горячева

В Україні ліквідували ще одного російського генерала. Мова йде про начальника штабу 35-ї загальновійськової армії генерал-майора Сергія Горячова, який був вбитий на Запорізькому напрямку, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на РБК-Україна.

Першим інформацію про ліквідацію російського генерала опублікував російський пропагандист, так званий "воєнкор" Юрій Котенок.

В Україні ліквідували генерала рф Горячева

Повідомляється, що Горячев, який очолював штаб 35-ї загальновійськової армії РФ, загинув унаслідок ракетної атаки.

Хоч Міноборони РФ не коментувало цю інформацію, в російських Телеграм-каналах зазначають, що це вже 10-й російський генерал, який загинув під час повномасштабної війни. Також зазначається, що він став першим російським генералом, який загинув в Україні більш як за рік.

Також повідомляється, що Горячов очолював російський контингент у Придністров'ї, командував військовою базою у Таджикистані, а також навчальним центром у Хабаровську.

На початку вторгнення він був командиром 5-ї окремої танкової бригади. І вже через рік повномасштабної війни його підвищили до заступника командувача 35-ї загальновійськової армії. Горячов став генерал-майором, а також його призначили на пост начальника штабу армії.

Як повідомляє народний депутат України Юрій Мисягін, російського генерала разом з іншими російськими офіцерами ліквідували на Запорізькому напрямку. Також є інформація, що у 2014-2017 роках Горячев служив у складі угруповання російських окупаційних військ на Донбасі.