Відома ведуча з Дніпропетровщини розповіла шанувальникам у соцмережі, як сильно її змінила війна

Відома українська ведуча і акторка Олена Кравець поділилася зі своїми шанувальниками у соцмережі спостереженнями про те, як її особисто змінила війна. Колишня резидентка "Студії "Квартал-95" родом з Кривого Рогу на Дніпропетровщині помітила у собі зовнішні зміни. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Про те, як її змінила війна, Олена Кравець розповіла на своїй сторінці в Instagram. Вона зазначила, що в загальноприйнятому значенні стала старше, проте турбує її не тільки це.

"Справа в тому, що навесні минулого року, після того, як час вже перестав вимірюватись одним днем лютого і ми почали жити вже зовсім іншим життям, - я помітила, що якось стрімко змінююсь: на рівні тіла, осанки, обличчя та очей..Дорослішаю, так би мовити, але я впевнена, ви розумієте про що я", - пише відома ведуча.

Також акторка написала, що нову себе в новій реальності вона сприймає насилу, і на перших порах її це дуже злило.

"Я перестала впізнавати себе - як внутрішньо, так і у дзеркалі. Знаю, що багато хто з вас відчували те саме, всі ми тоді були на одне обличчя, не звертали на це уваги й розуміли причину цих змін. Йшов час, кожен день війни залишав свої відбитки - шрами на нашій землі, пам’яті, свідомості, а ще - на моїй шкірі, обличчі та поставі. Це дратувало і додавало стресу. Я була у розпачі, тому ще не знала, що з собою робити", - зазначає Олена Кравець.

Ведуча зізналася, що "почала шукати вихід, багато чого спробувала та навіть трохи заспокоїлась, але в глибині душі розуміла-це все тимчасово, потрібна більш витончена робота, на інших рівнях, треба якось перестати кривдити себе, щоб мати сили протистояти цій страшній навалі та тримати стрій".

"Ми всі дуже втомились від цієї війни, але нам потрібно довести справу до кінця…", - написала у соцмережі Олена Кравець.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Україні з 1 вересня не всі переселенці зможуть отримати грошову допомогу.