Їх лише троє. Хто з знаків Зодіаку найкращий маг та маніпулятор

Астрологи та езотерики вважають, що серед представників кожного знака Зодіаку є ті, хто має унікальні здібності. Але у у трьох на Зодіакальному колі подібний дар розкритий більшою мірою. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Скорпіон

Скорпіонів вважають найсильнішими "екстрасенсами" на всьому Зодіакальному колі. У них дуже розвинена інтуїція, яка не підводить їх майже ніколи. Їх дуже важко обдурити, оскільки вони мають здатність бачити людей наскрізь навіть у перші хвилини спілкування.

До того ж Скорпіони - відмінні маніпулятори. Вони впливають на психіку оточуючих. У деяких випадках навіть таким чином, що їхні співрозмовники починають діяти так, наче потрапили на сеанс гіпнозу.

Водолій

Трохи менш виражені "надприродні" здібності у Водоліїв. Їх підсвідомість точно аналізує всю інформацію, що надходить у мозок. Завдяки цьому Водолії можуть моделювати у своїй уяві одразу кілька варіантів розвитку подій. Вибираючи найбільш правдоподібний, вони практично пророкують майбутнє.

Рак

На третьому місці в цьому топі розташувалися Раки. Представники цього знака Зодіаку теж мають розвинену інтуїцію. Їхні поради слід прислухатися, оскільки Раки бачать результат ситуації в майбутньому.

Нагадаємо, раніше ми писали, що названі найжадібніші знаки Зодіаку.