Замість котлет та шашликів. Так смачно м'ясо ви ще не готували
Куряча грудка чудова альтернатива свинині чи яловичині. Взагалі куряче м'ясо вважається стравою для тих, хто худне. Та й іншим теж підходить. Рецептів існує багато, але є такі, за якими м'ясо виходить дуже смачним, тож треба вибирати, повідомляє Дніпровська панорама.
В курячій грудці міститься багато тваринного білка. Він необхідний підтримки нормального функціонування організму.
Як смачно приготувати курячі грудки
Інгредієнти для смаженої курячої грудки:
- сметана - 100 г;
- яйце - шт.;
- гірчиця - ч. л.;
- часник - 3 зубчики;
- сіль - ½ ч. л.;
- чорний мелений перець - ⅓ ч. л.;
- паприка - ч. л.;
- коріандр - ч. л.;
- куряча грудка - 800 г;
- соєвий соус - 2 ст. л.;
- рослинна олія - 30 мл;
- борошно - 4 ст. л.
Приготування смаженої курячої грудки
- Зубчики часнику потрібно подрібнити на дрібних різцях тертки. У сметану викладаємо подрібнений часник, яйце, гірчицю, сіль, чорний мелений перець, паприку та коріандр. Інгредієнти необхідно ретельно перемішати.
- Курячі грудки треба нарізати вздовж, товщина кожного шматка не більше см. Далі шматки ріжемо впоперек, викладаємо в глибоку миску і заливаємо сметанним соусом.
- У суміш курки та сметанної маси виливаємо соєвий соус, перемішуємо та накриваємо харчовою плівкою. М'ясо треба маринувати в холодильнику кілька годин.
У сковороді розігріваємо олію, куряче м'ясо змішуємо з борошном.
У гарячу олію викладаємо шматочки. Обсмажуємо грудку на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
Під час обсмажування другої сторони можна накрити сковороду кришкою.
Це гарна заміна звичним котлетам, а також відвареній грудці. Смажене куряче м'ясо поєднується з овочами, рисом, картоплею та іншими гарнірами.
Раніше ми писали про: Ніхто не здогадається, з чого зроблені роли. Цікава закуска.