Бабуся навчила готувати ледачі голубці. Простий рецепт за мільйон

Бабуся навчила готувати дуже соковиті та смачні ледачі голубці. Спробуйте приготувати таку смачну страву і будете в захваті, передає Дніпровська панорама.

Від таких голубців божеволіє вся моя сім'я, - написала наша читачка і поділилася простим і доступним рецептом. Спробуйте та розкажіть, як у вас вийшло.

Інгредієнти:

500 гр свіжого фаршу
- 300 гр капусти,
- 100 гр рису,
- 1 яйце, сіль, перець


Приготування:

Капусту тонко нашаткувати, рис заздалегідь замочити, додати фарш, сіль, перець, яйце.
Ретельно перемішати. Сформувати котлети.
Приготувати їх можна двома способами: обсмажити і протушкувати під кришкою в сметанно-томатному соусі. Або викласти у форму і запекти в духовці.
Спочатку без соусу хвилин 20, а потім полити соусом і ще 20 хвилин запікати.

Соус: 3 - 4 столові ложки сметани, 0,5 склянки води та 2 столові ложки томатного соусу.