Без духовки та без борошна. Швидкий десерт за 10 хвилин (фото)

Якщо хочеться солоденького, а часу так мало, що довше будете в голові перебирати рецепти. Дуже радимо зупинитися на цьому десерті. Тут немає ні крапельки борошна і не потрібно місити коржі та пекти в духовці. Записуйте, впевнені, вам дуже сподобається, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти для швидкого десерту:

печиво "божі пальчики" - 150 г;
молоко - 200 мл.

Інгредієнти для крему:

молоко - літр;
темний шоколад - 50 г;
цукор - 40 г;
розчинна кава - 8 г;
кукурудзяний крохмаль - 50 г;
гіркий какао - 15 г;
карамельно-вершковий пудинг - 100 г.

Приготування швидкого десерту:

Обмочуємо печиво в молоці, викладаємо його по всій поверхні форми для випікання (використовуємо форму як каркас для торта). Класти печиво рекомендується рубом донизу.

У сотейник з молоком висипаємо цукор, кукурудзяний крохмаль, карамельно-вершковий пудинг, гіркий какао та розчинну каву. Компоненти перемішуємо до однорідності у молоці.

Варимо крем на повільному вогні до загусання, постійно помішуючи. У гарячий крем викладаємо темний шоколад, перемішуємо до розчинення крему.

Переливаємо шоколадний крем у форму з печивом, накриваємо поверхню плівкою не в контакт із виробом. Відправляємо торт на пару годинників у холодильник для застигання.

Рекомендується після застигання посипати торт какао порошком. Цей шоколадний торт без випічки бісквіту готується за 15-20 хвилин без урахування застигання.

Нагадаємо, раніше ми писали

Голубці з кабачків із м'ясною начинкою. Самі тануть у роті