Дайте медаль тому, хто вигадав цей рецепт. Неймовірно ніжні котлети можна їсти губами

Найсмачніші бабусині котлетки. Чудовий, простий рецепт дуже ніжних та смачних бабусиних котлет. Такі котлетки уплітають усі — і дорослі, і діти. Так, та й навіть діти малоїжки їдять, та ще й із добавкою. У чому секрет не знаю, але може в ньому є якась особливість?! Дивіться самі…

Інгредієнти

1. Фарш (свинина + яловичина) - 1-1,5 кг
2. Картоплини середнього розміру (сирі) - 3-4 шт.
3. Цибуля ріпчаста - 3-4 шт
4. Булочка міська (або білий хліб) – 1 шт (200 гр)
5. Яйце - 1 шт
6. Молоко
7. Сіль, перець, гірчиця, вирощує. масло

котлеты


Приготування

Картоплю та цибулю подрібнити в блендері (можна пропустити через м'ясорубку).
Булочку (хліб) розламати на шматочки і замочити в молоці, щоб вони були повністю покриті. Дати хлібу набухнути, увібрати в себе рідину.
Не віджимаючи молоко додати хліб у фарш, все молоко, що залишилося в посуді, з крихтами вилити сюди ж. Додати яйце, вміст блендера, сіль та перець за смаком.
Ще потрібно додати 1 столову ложку гірчиці (середньої гостроти) без гірки. Якщо дуже гостра, то менше.
Добре вимісити фарш, додавши 1 столову ложку олії. Нехай постоїть хоча б хвилин десять.

Розігріваємо невелику кількість рослинної олії. Мокрими руками формуємо котлетки, укладаємо їх на сковорідку, потім зменшуємо вогонь і смажимо наші котлетки.
Коли вони підрум'яняться з одного боку, перевертаємо їх і накриваємо кришкою сковороду. Тепер наші котлетки і смажаться (друга сторона) і гасять.
Можна їх спершу обсмажити, а потім згасити у підливі. Але і без підливи котлетки виходять м'які, соковиті!