Діти будуть у захваті. Приготуємо дуже ніжні сирники без борошна на сніданок
Приготувавши цю страву, ви будете хотіти їсти її завжди. Дніпровська панорама пропонує неймовірні сирни без борошна на сніданок.
З манкою, пишні та дуже смачні. Сирники будуть дуже ніжні та м'які. Перейдемо до приготування.
Складові:
Сир - 370 гр
Яйця - 1 шт.
Цукор - 3 чайн.
Ванільний цукор - 1 чайн.
Манка (з гіркою) - 3 стол.
Борошно (для панірування) - 4 стол.
Крохмаль (для панірування) - 2 стол.
Спосіб приготування:
- Підготуйте усі необхідні продукти. Сир і яйце дістаньте із холодильника заздалегідь, щоб продукти були кімнатної температури.
- Сир для сирників можна використовувати будь-якої жирності. Якщо сир крупнозернистий, протріть його через сито, або пробийте за допомогою блендера.
- Додайте до сиру одне яйце та цукор. Перемішайте до однорідної маси.
- Додайте ванільний цукор та манку, ретельно перемішайте. Сир не повинен розтікатися по тарілці. Залишіть сирну масу на 15-20 хвилин настоятися. Врахуйте той момент, що манка злегка набряче і вбере вологу в себе.
- Приготуйте панірування. Для цього борошно просійте та змішайте з крохмалем.
- Викладіть сирну масу на стіл із борошном.
- Обваляйте з усіх боків у борошні сир і сформуйте ковбаску.
- Гострим тонким ножем наріжте ковбаску на медальйончики. Ширину медальйонів зробіть не менше двох сантиметрів.
- Двома руками сформуйте рівні краї, приплескуючи згори і знизу, щоб вийшли рівні колобочки.
- У сковороді з товстим дном розігрійте олію. Відправте сирники обсмажуватись на помірному вогні. Готуйте до появи золотистого апетитного відтінку приблизно 7-10 хвилин, після чого переверніть і обжарюйте до готовності з другої сторони.
- Готові сирники можна викласти на тонкі паперові серветки, щоб позбавитися надлишків олії.
- Посипте ласощі цукровою пудрою, прикрасьте свіжими ягодами за бажанням.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали, що 10 хвилин та малосольні огірки у пакеті готові. Легкий та швидкий рецепт.