Дивна білявка у центрі Дніпра. Чому на Європейській біля стовпа щодня стоїть дівчина у чорному (фото, відео)

У Дніпрі вже тиждень триває ажиотаж навколо довговолосої білявки, яка з невідомих причин щодня підпирає стовп у самому центрі міста. Про неї що тільки не кажуть: шахрайка, дивачка, страждає, психічні розлади, веде соціальний експеримент. Незнайомка на контакт не йде. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

дивна дівчина у центрі Дніпрадивна дівчина у центрі Дніпра

Дівчина у чорному одязі, бейсболці, що приховує обличчя, та з великою сумкою з ранку до ночі стоїть обличчям до стовпа на Європейській площі. У неї не було жодних шансів залишитися непоміченою. Кажуть, що спочатку їй пропонували допомогу, але вона її не приймала. Потім настала черга глядачів, тролінгу, флешмобів та перформансів навколо білявки. Але дівчина продовжувала стояти біля стовпа та не реагувала на провокації.

дивна дівчина у центрі Дніпрадивна дівчина у центрі Дніпра

Фото: Валерій Кравченко

Таємниця білявки залишилася нерозкритою. На місце її стояння навіть приїжджала поліція. Але звинуватити білявку немає у чому.

Про причини дивної поведінки дівчини можна лише здогадуватися. У коментарях до відео люди відзначають витримку дівчини та припускають, що таким чином вона може "проходити іспит до спецназу".

Також люди звернули увагу на надпис на її бейсболці:  We can aiways start again (ми завжди можемо почати знову). Чи випадково на дівчині бейсболка саме з такою тезою?

Якби менше людей звертало на неї увагу, вона б там не стояла, - пишуть у коментарях.


Дехто закликає залишити дівчину у спокої.

Люди, проблема не в ній, а в тих, хто її окружає увагою, це виглядає так, як нас перевіряють - чи ми нормальні, чи ідіоти, - пише інший коментатор.

комментикомменти1

Пропонують відвезти дівчину до лікарні. А є припущення, що вона бере участь у соціальному експерименті, завдяки якому вивчають реакцію оточуючих. Якщо це так, что не всі дніпряни гідно пройшли цей іспит. 

Відомо, що у вівторок, 22 серпня, на місці події була поліція, але цене завадило дівчині достояти свій "робочий день" до пізнього вечора.

 

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі чоловік з'їв в'ялену рибу з пивного магазину та захворів на ботулізм.