До річниці незалежності підготують велике авіашоу

24 серпня наша держава відзначатиме ювілейну двадцять п'яту річницю своєї незалежності. Про проведення урочистостей в місті та області повідомила кореспонденту «Дніпропетровської панорами» на прес-конференції Ольга Горб, радник голови Дніпропетровської ОДА.

«Безумовно до ювілейної річниці незалежності України прикута увага не тільки мешканців Дніпра, але й всієї області. Святкові заходи почнуться вранці 24 серпня із покладання квітів, вручення паспортів України найкращим учням та державних нагород тим, хто заслуговує на відзнаки держави. В місті виокремлено три святкові локації, серед яких парк Шевченка, парк Глоби та Фестивальний причал, де для жителів міста будуть проведені святкові ярмарки. Головною локацією святкування Дня Незалежності в Дніпрі стане фестивальний причал, де всі бажаючі зможуть спостерігати за святковим парадом в столиці.


Близько опівдня святкові заходи з Дніпра перемістяться в селище Майське, куди ми запрошуємо не тільки дніпрян, мешканців області, але й гостей з Києва, Харкова та інших міст України. Тут відбудеться тригодинне авіашоу, в якому братимуть участь літаки та парашутисти. На землі гостей свята розважатимуть аніматори та спортсмени, повітряні кулі та змії. За попередніми розрахунками, до цих цікавих дійств має долучитися від 10 до 50 тис. чоловік. Триватимуть заходи до 21 години», – розповіла Ольга Горб.

«Ближче до середини серпня будуть відомі розклад руху автобусів, якими містяни можуть дістатися до Майського та більш розлогий анонс святкових заходів . Святкування двадцять п’ятої річниці незалежності України має стати для кожного незабутньою подією, яка залишиться у пам'яті надовго», – зазначила радник голови ОДА.
Валентин Старков