Дочка Полякової розповіла про своє навчання та як познайомилася з батьками бойфренда (Відео)

Донька української співачки Олі Полякової Маша, якій нещодавно виповнилося 18 років, в інтерв'ю Славі Дьоміну розповіла про своє навчання в Англії та про те, як вона познайомилася з батьками свого хлопця, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Уніан.

Хлопця звуть Артур. Молоді люди вже встигли познайомитись з батьками один одного.

Мені здається, його тато мене не дуже любить, - припустила Маша. Вона зробила такий висновок з того, що чоловік дуже холодно з нею вітався і стримано розмовляв. А ось з мамою бойфренда у Маші склалися добрі стосунки.

До речі, Олі Поляковій її потенційний зять сподобався – вона сказала, що Артур симпатичний.

Татові подобається. Йому не треба мені так багато грошей скидати на продукти, тому що в мене тепер є Артур, який купує мені продукти, - розповіла Маша.

Однак дівчина додала, що виходити заміж поки що не планує, зараз у неї на першому місці кар'єра, а про створення сім'ї подумає щонайменше років через 7-8.

Також Маша розповіла, чим для неї відрізняється Англія від України. Зокрема тим, як вчителі ставляться до студентів, цінами на транспорт - "це дуже дорого", а от місцева їжа дівчині не зайшла.

Докладніше - в сюжеті:

Нагадаємо, раніше ми писали: Співачка з Дніпропетровщини Віра Брежнєва докорінно змінила образ та заспівала українською (Відео)