Домашній ягідний зефір. Простіше не буває
Зефір – це особливо ніжний десерт, що складається з ягідного пюре, білкової маси, а також агар-агару. Приготувати його в домашніх умовах не складно. Потрібно тільки запастись гарним настроєм та всіма інгредієнтами, пише Дніпровська панорама, посилаючись на 24 канал.
Інгредієнти:
- 100 грамів цукру;
 - 130 грамів пюре смородини (500 грамів свіжої або замороженої смородини);
 - 10 грамів агар-агару;
 - 100 грамів цукрової пудри.
 
Для сиропу:
- 100 мілілітрів води;
 - 250 грамів цукру;
 - 1 білок.
 
Приготування:
Смородину заздалегідь розморозьте, подрібніть блендером у пюре, пропустіть через сито.
У каструлю викладіть пюре, додайте цукор, варіть до загустіння. Залиште для охолодження на 6-7 годин, найкраще – на ніч.
У миску з пюре, додайте білок, збийте міксером.
Для приготування сиропу у каструлю з водою, додайте цукор, агар-агар, варіть на маленькому вогні, помішуючи до загустіння.
У миску з пюре, влийте сироп, збийте міксером.
Викладіть у кондитерський мішок, деко вистеліть пергаментом, вичавіть потрібної форми зефір, залиште протягом 10-12 годин. З'єднайте половинки, задекоруйте цукровою пудрою.
Викладіть на тарілку. Смачного!
Нагадаэмо, раныше ми писали: Ці мариновані кабачки з'їдять за мить. Швидкий рецепт, щоб здивувати гостей
  
        