Донька та син залишились без батька: на фронті загинув боєць з Дніпропетровщини Дмитро Тереп

1 листопада обірвалося життя захисника з Дніпропетровщини Дмитра Терепа, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на сайт Кривбасзалізрудкому.

Дмитро народився 10 грудня 1980 року в Кривому Розі. Після закінчення школи вступив до Криворізького авіаційно-технічного училища, де здобув освіту за спеціальністю «Електромеханіка». У 2001 році хлопець пов’язав своє життя з Криворізьким залізорудним комбінатом – працевлаштувався підземним гірником  на дільницю №28 шахти «Криворізька».

Остання його посада – кріпильник дільниці №28 (ремонтно-відновлювальних робіт та доставки матеріалів). За цей час проявив себе відповідальним та сумлінним трудівником, професіоналом своєї справи. Дмитро Терепа користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Криворізька» й підприємства.

28 квітня 2023 року, під час повномасштабної агресії РФ проти України, Дмитра призвали до лав Збройних сил України. Ніс службу заступником командира роти з морально-психологічного забезпечення роти вогневої підтримки. Мав звання старшого лейтенанта військової частини А7287.

1 листопада, проявивши мужність та героїзм, та до останнього залишавшись вірним українському народові, він загинув в районі Козачої Лопані Харківської області.

Без чоловіка залишилася дружина, без батька – син та донька.

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття родині, друзям і побратимам загиблого Героя.

Також раніше ми писали Юрій Бешлега, Іван Зенін. На щиті. Дніпропетровщина прощається з двома нашими захисниками