Юрій Бешлега, Іван Зенін. На щиті. Дніпропетровщина прощається з двома нашими захисниками

Сьогодні на Дніпропетровщині попрощаються з двома загиблими на фронті захисниками - мешканцями міста Кам'янське - Юрієм Бешлегою та Іваном Зеніним, повідомляє Дніпровська панорама.

Юрій Бешлега…
1968…
Іван Зенін…
1997…
НА ЩИТІ…
Завтра ми прощатимемось з двома нашими захисниками. З чоловіками, котрі своє життя поклали в бою за волю України, за життя народу. Жодне слово не здатне заспокоїти сердець тих, хто через росіян втратив життя найрідніших, найцінніших, найкращих. Ми будемо поруч, просто будемо поруч аби хоч трохи розділити цей біль. А героям, їм потрібна лише наша подяка в молитві, вони захищали нас, ми памʼятатимемо і будемо поминати їх імена у своїх молитвах, - написав у Фейсбук настоятель Козацької церкви Пресвятої Покрови ПЦУ Феодосій Алісов.

на шиті

Юрій Миколайович Бешлега народився 27 грудня 1968 року в Дніпродзержинську. У 1987 році закінчив СПТУ-25. Упродовж 1987-1989 років проходив строкову військову службу. Працював на КАТП-11204 та Придніпровському хімічному заводі.

Загинув Юрій 1 листопада поблизу населеного пункту Макіївка на Луганщині, захищаючи свободу і незалежність українського народу.

Без батька залишилися дві доньки.

на щиті

Іван Сергійович Зенін народився 29 травня 1997 року в Дніпродзержинську. У 2015 році закінчив Державний професійно-технічний навчальний заклад «Дніпродзержинський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівництва та автотранспорту». Працював у КП «Парк ім.Лазаря Глоби» Дніпровської міської ради. З вересня минулого року перебував на контракті у Збройних Силах України.

Загинув Іван 31 жовтня поблизу Кліщіївки на Донеччині, боронячи українську землю від загарбників.

У нього залишилися батьки та два брати.

7 листопада в Козацька церква Пресвятої Покрови ПЦУ (м. Кам'янське) (вул. С. Слісаренка, 34):

 об 11:00 відбудеться чин відспівування новопреставленого воїна Героя Юрія.

 о 14:00 відбудеться чин відспівування новопреставленого воїна Героя Івана.

Доземний уклін воїнам-захисникам! Вічна пам’ять і слава Героям!

Редакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття рідним та близьким наших захисників.

Нагадаємо, раніше ми писали: Захисникам від Дніпра: місто передало на фронт новий тип БпЛА