Допомагати просто: у Дніпрі провели новорічну акцію “Звичайне диво” і привітали дітей в обласній лікарні (Фото)

В Дніпропетровській області вже 4 рік поспіль благодійний фонд ПриватБанку "Допомагати просто!" та Mastercard робить подарунки малюкам, які залишилися на Новий Рік у стінах лікарні.

Не даремно кажуть, що дарувати подарунки приємніше, ніж їх отримувати. Так вважає і благодійний фонд ПриватБанку "Допомагати просто!" та Mastercard. Тому благодійна акція "Звичайне диво" стала всеукраїнською новорічною традицією. Адже цього року чудову ідею привітати зі святом малечу, яка зустрічає Новий рік на лікарняний ліжках, підтримали майже 150 тисяч українців.

057

Хворі діти, які залишилися святкувати Новий рік у Дніпропетровській областній дитячій лікарні, як ніхто інший, потребують справжнього новорічного дива.
Санта Клаус та його вірна помічниця ельфійка, що завітали до лікарні, влаштували справжнє казкове свято. Вони привітали малят, та подарували їм новорічні подарунки. Діти отримали незабутні враження та святковий настрій.

055

Саме завдяки тим людям, які зареєструвалися на сайті акції та користувалися карткою ПриватБанк, цього року, зібрали на подарунки дітям та необхідне для дитячих лікарень обладнання понад 10 млн грн. Більш ніж 3 тисячі дітей зустріли 2021-й у лікарнях разом з помічниками Санти та казковими героями, подарунками та розвагами. А медики згодом отримають таке необхідне обладнання для лікування малечі — воно буде закуплене на кошти, зібрані в акції, що залишились після закупівля подарунків дітям.


037

Умови участі в проєкті дуже прості: з початку листопада до 31 грудня потрібно було зареєструватись на сайті акції, а після цього з кожної оплати, здійсненої за допомогою картки ПриватБанку, 1 гривня йшла на благодійність і до неї ще по 1 гривні додавали ПриватБанк та Mastercard.

020
014
003

Читайте также: Тошнота и диарея: в Кривом Роге в детском саду пятеро детей заразились норовирусом