Фронтові історії. Як бійцям тероборони Дніпра після жорсткого обстрілу довелося доїти кіз та коров (відео)

Українським захисники кожного дня доводять, що вони можуть ну майже все. На передовій їм доводиться не лише битися з ворогом, але й вирішувати інші питання. Іноді трапляються кумедні випадки. Про один з таких розповів боєць Дніпропетровської окремої бригади Сил територіальної оборони з позивним Пегас, передає Дніпровська панорама.

За його словами все сталося у населеному пункті після жорсткого ворожого обстрілу. Населення довелося евакуювати, але у селі залишилася худоба. На третій день після обстрілу до одного з бійців прийшла коза, яка шукала когось, хто мог би її подоїти. Військовослужбовець виявився родом з села й відразу зрозумів суть проблеми. Чоловік допоміг козі. Але на цьому пригода не закінчилася. Незабаром коза повернулася до бійця з "подругою", а потім ще привела корову. 

Він каже, ви що, зговорилися? Він подоїв другу козу та каже їм, ви дивиться, я вже не хочу вас доїть. Худоба пошла собі, а ле це не кінець історії. Проходить деякий час - вони з коровою пришйшли. Я не знаю, як вони там між собою спілкуються. Може коза їй сказала, що там наші доють, пішли подоїмся. Він надоївся той корови - в нього вже руки боліли, - розповів боєць тероборони Дніпра Пегас.

Подробиці цієї історії - у відео.

Нагадаємо, раніше ми розповідали історію водія з Дніпра, який потрапив під ракетний обстріл.