Травми на все життя: історія водія з Дніпра, який потрапив під ракетний обстріл (відео)

Через війну, яку розв’язала росія проти України, кожного дня поранення отримують не лише військові, а й цивільні люди. Так сталося і з Володимиром, чия професія є абсолютно мирною. Він – водій маршрутного автобусу. У вересні минулого року до АТП, де чергував водій стався, прильот. Подробиці - в ексклюзивному відео Дніпровської панорами.

Володимир і досі неохоче згадує той страшний день.

маршрутка2

Я був на роботі, у кімнаті відпочинку, відпочивав, і тут на мене почав падати дах будинку. Я не почув ні самого вибуху, нічого, просто почало все на мене валитися, засипало, я руками й плечами підняв те, що на мене посипалось і намагався вибратись. Коли колеги мене покликали, я одізвався: "Я - тут!", вони кажуть: "Тут ось є двері незасипані, йди, ми допоможемо тобі вибратися". Отак і допомогли вибратися. У мене були осколкові пораненення і боліло в боку, я думав, що це просто забій, а виявилося, що то був перебитий кишківник, - згадує водій маршрутного автобусу №73 Володимир Кіяшко.

маршрутка1

Після того, як Володимир дізнався, що є не лише поранені, а й загиблі, відчув розпач.

Першого охоронця я побачив одразу, коди вийшли. Він лежав убитий, про інших жертв вже мені сказали. Усвідомлювати це було вкрай важко. Бо це колеги, з кожним за руку здоровалися, - каже Володимир.

маршрутка

Навіть після проходження лікування та реабілітації, Володимир відчуває травми

Іноді шрами дають про себе знати, тому що буває їдеш - в одному боці штрикне, в іншому, буває, коли кашляєш, то ще болить, відчуття, що внутрішнє дістають, - жаліється водій..

Не дивлячись на певні проблеми зі здоров’ям, Володимир кожного дня виходить на звичний маршрут.

маршрутка4

Нагадаємо, раніше ми писали: Майже рік чекали на тіло загиблого Героя: на щиті до Дніпропетровщини повернувся захисник