Майже рік чекали на тіло загиблого Героя: на щиті до Дніпропетровщини повернувся захисник

Майже рік чекали на Героя: на щиті до Кривого Рогу Дніпропетровської області повертається захисник Павло Ліхман, повідомляє Дніпровська панорама.

До Кривого Рогу повернули тіло загиблого Павла Ліхмана. 

Павло Ліхман народився на Криворіжжі. Він захищав Україну від російських окупантів, служив у 17 окремій танковій бригаді ім. Костянтина Пестушка. Звістка про загибель чоловіка надійшла 3 вересня. Відомо, що він загинув під час звільнення Херсонщини.

Стало відомо, що рідні і друзі чекали на тіло загиблого героя майже рік.

Колеги, друзі та знайомі з особливим теплом та вдячністю розповіли про Павла:

У мирному житті понад 20 років Павло працював на основному виробництві комбінату «АрселорМіттал Кривий Ріг». Павло Ліхман влаштувався на підприємство у 2002 році. У 2018 перейшов на дільницю МБЛЗ розливальником сталі (струмковим). Тільки закінчивши стажування, відразу почав виконувати обов'язки старшого розливальника.

Колега і його друг згадують, що свою роботу Павло завжди виконував якісно і сумлінно. Він був надійним товаришем, на його міцне плече можна було спертися як у роботі, так і за межами підприємства.

У рідному Кривому Розі попрощались із Павлом Ліхманом. 

Вічний спокій душі та слава захиснику, який віддав життя за Україну! Нехай тіло воїна, втомлене боями, посічене ворожою зброєю спочиває з миром. Герої не вмирають, - написала у соцмережах Лариса Ліхман, дружина загиблого захисника.

Редакція Дніпровської панорама висловлює глибокі співчуття рідним та колегам загиблого Героя.