Хвалько у білому халаті. Статусів у гендиректора Мечникова Сергія Риженка багато, та чи всі - правда?

Гендиректору лікарні імені Мечникова Сергію Риженку у День знань виповнюється 60 років. Вік поважний та і здобутків Сергій Анатолійович не мало назбирав: заслужений, почесний, доктор, професор, член спілок та організацій. Щоправда, як кажуть його підлеглі, не все далося кров’ю та потомповідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на "Дніпро оперативний".

Перед друзями він хизується купленою дисертацією. Перед журналістами - що він фахівець з кардіології, хірургії і травматології.  А насправді генеральний директор Мечникова за спеціальністю – санітарний лікар, - говорить співробітниця лікарні Тетяна та додає: - Як такого досвіду у лікуванні людей у нього нуль, він за фахом санітарний лікар і він не розуміється на багатьох медичних питаннях і не розуміє специфіку багатьох відділень.

Та це аж ніяк не завадило Сергію Риженко назбирати до свого 60-річчя, яке він, за іронією долі, відзначає у День знань, чималу валізу статусів, досягнень та нагород. Серед яких: доктор медичних наук, професор, лікар вищої категорії, викладач. Щодо останнього, то тут таємниця покрита мороком. 

Чому так пояснює співробітниця Мечникова: 

Наскільки я знаю, десь у Харкові він викладає формально. Звичайно він числиться там у списках викладачів, але що він там робить чи робить там взагалі щось – то це є таємниця.

Сюрпризом стала і інформація про те, що Сергій Риженко є членом Національної спілки журналістів України. Як та навіщо - дізнаєтесь з відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Шукати зраду там, де її немає. Лікарів Мечникова примушують працювати папараці