Ярош будет баллотироваться в Раду от "Свободы"

Нардеп из Каменского и командир Украинской добровольческой армии Дмитрий Ярош заявил, что будет баллотироваться в Раду по партийному списку ВО "Свобода".

Об этом корреспондент "ДП" узнал на его странице в Facebook.

"Про дострокові парламентські вибори.

Найкращим антивірусом від вірусу промосковського реваншизму є український націоналізм. Тому націоналісти обов`язково мають бути представлені у Верховній Раді і мати там потужну фракцію.

Досягнути цього націоналісти можуть тільки об’єднавшись на чітких ідейних, програмових та моральних засадах. Наскільки я знаю, процес об`єднання в націоналістичному середовищі успішно йде і украінці будуть мати можливість віддати свої голоси за список об’єднаних націоналістів.

В Україні йде війна, тому треба лишити у минулому розбіжності, непорозуміння, нездорові амбіції та показати всій нації приклад єднання перед загрозою ліквідації нашої абсолютної цінності — Держави.

Площадкою для єдиного націоналістичного списку має стати Всеукраїнське об`єднання «Свобода».

Я підтримую націоналістичний об’єднавчий процес і дав згоду балотуватися на цих дострокових виборах по списку об’єднаних націоналістів.

Украінці! Зупинили ворожу «русскую весну» у 2014-му, зупинимо спроби російського реваншу у 2019-му. Чим більше буде націоналістів у парламенті, тим менше крові проллється на Фронті.

В єдності — сила!

Разом переможемо!

Слава Україні!", — написал Дмитрий Ярош.

Читайте также: «Если Зеленский предаст Украину — потеряет не должность, а жизнь», — Ярош.

Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram.