Легко та корисно. Салат з хрусткими баклажанами та фетою

В кінці літа, в спеку, не дуже хочеться важкої їжі. Тож Дніпровська панорама пропонує рецепт смачного та корисного салату зі смаженими овочами.

Інгредієнти:

Баклажани
Червона цибуля
Болгарський перець
Томати чері
Кінза
Фета
Часник
Соєвий соус
Лимонний сік
Олія для смаження
Кукурудзяний крохмаль - 2-3 столові ложки.

Приготування:

Баклажани нарізаємо великими кубиками і паніруємо в кукурудзяному крохмалі. Потім обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Болгарський перець також нарізаємо й обсмажуємо на олії. Потім змішуємо остиглі баклажани, перець, червону цибулю і кінзу. Під час подачі зверху прикрашаємо сиром Фета.
Для приготування заправки:
Змішуємо соєвий соус, лимонний сік і часник у співвідношенні, що підходить за смаком.

Також раніше ми писали Пишні сирники з манкою на сніданок: смачно та ситно