Пишні сирники з манкою на сніданок: смачно та ситно

Пишні сирники з манкою - це чудовий смачний та ситний сніданок для всієї родини. Приготування цієї страви не займе багато часу. Рецептом сирників з манкою ділиться "Дніпровська панорама".

Інгредієнти для сирників з манкою:

  • Кисломолочний сир 5% - 400 г
  • Яйце (невелике) - 1 шт.
  • Манка (дрібного помолу) - 2-2,5 ст. л. (залежить від вологості сиру)
  • Цукор - 1,5 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Дрібка солі

Приготування сирників з манкою:


  1. М'який "немокрий" кисломолочний сир розім’яти виделкою. До сиру розбити одне яйце. Додати манну крупу дрібного помолу. Додати цукор, ванільний цукор і дрібку солі. Перемішати.
  2. Миску з тістом накрити харчовою плівкою, помістити в холодильник на 30 хв.
  3. На присипаній борошном стільниці розкачати тісто ковбаскою діаметром 4-5 см. Розрізати на частини товщиною 2-3 см.
  4. Кожну частину тіста обваляти в борошні і сформувати сирники.
  5. На сковорідці розігріти соняшникову рафіновану олію. Викласти сирники, смажити на невеликому вогні до рум'яної скоринки з обох боків.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати пиріг з сиром з лаваша.