Малесенька Єва буде рости без тата: у бою загинув командир групи з Дніпропетровщини

Жалоба огорнула душу кожного жителя Святовасилівської громади Солонянського району Дніпропетровської області. 16 листопада 2022 року при виконанні бойових завдань в районі населеного пункту Опитне Донецької області загинув наш земляк, житель села Промінь Дмитро Меріхов, повідомляє Дніпровська панорама. 

Йому було лише 31. Та він був людиною слова, людиною обов'язку, досвідченим військовим і водночас лагідним сином та батьком, люблячим чоловіком та суворим, справедливим старшим братом.

Дмитро з початком АТО був в перших лавах і завершивши службу за контрактом повернувся до мирного життя восени 2021 року. Планів на життя було багато: оселився в рідному селі, створив сім'ю, дочекався народження донечки. Війна перекреслила все...

18 березня командир групи управління зв'язку роти спеціальної розвідки старший лейтенант Меріхов Д.Г. знову став в стрій...

А сьогодні, сьогодні плачуть усі. Плачуть знайомі і не знайомі, плачуть близькі та друзі, вся громада накрита чорним полотном. Не можна знайти слів підтримки батькам, дружині, братам. А малесенька Єва вже без тата.

Де бере сили згорьована мати, що чекала з АТО трьох синів: Дмитра, Олександра і Євгена та якою молитвою уберегти Олександра, який сьогодні стоїть на захисті нашої незалежності.

Хочеться кричати на весь світ: хто придумав війну, якому Богу моляться ті, хто прийшов вбивати наших дітей, доки це буде тривати???

Знайдіть слова підтримки рідним Дмитра, не залишайте їх в тяжку хвилину.

Поховають Героя в рідному селі. Дата прощання наразі не визначена і буде повідомлена додатково, - написано в повідомленні Святовасилівської територіальної об'єднаної громади.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

Він був надійною людиною. У бою загинув офіцер з Дніпропетровщини