Медовий торт зі сметаною. Простий рецепт швидкого десерту
Медовий торт із сметаною - це класичний десерт, який любить багато хто. Його делікатний медовий смак та повітряний сметаний крем роблять його ідеальним для будь-якого випадку. І найголовніше, ви можете готувати його швидко і просто! Як приготувати смачний десерт, розповість Дніпровська порадниця.
Для бісквіта:
Масло - 150 г;
Мед - 160 г;
харчова сода - 1,5 ч. Л.;
яйця - 4 шт.;
Сіль - щіпка;
борошно - 250 г;
Цукор - 140 г.
Для крему:
Сметана - 700 г;
Конденсоване молоко - 150 г;
Цукровий порошок - 75 г.
Приготування їжі:
У каструлі ми розтоплюємо масло з медом, перемішаємо з содою, а потім залишаємо охолонути. У цей час змішайте яйця з сіллю, збийте до білого коліра.
Далі додайте цукор до суміші, продовжуйте збивати змішувачем до пишності. Вилийте яєчну суміш у мед і олію, перемішайте, частинами просійти борошно.
Вилийте залишки борошна в тісто, замісіть його еластичним і густим. Налийте тісто на форму для випічки, покриту пергаментом, і розподіліть по всій поверхні.
Печемо на 180 градусів протягом 15-20 хвилин. Для крема збийте міксером сметану з цукровою пудрою, а потім додайте сгущене молоко. Продовжуємо збивати масу до стану крему.
Видаляємо всі нерівні частини з бісквіту, розділяємо його на 4 рівні прямокутники. Кожен прямокутнйи бісквіт ділимо на пару тонких коржів.
Змастіть кожен корж кремом і сформуйте торт. Подрібніть клаптики з бісквіту в крошку.
Змастіть сторони і зверху торта з кремом, посипте крихтою біквіту. Далі приберить торт у холодильнику на пару годин.