Найкраща господиня за знаком Зодіаку. Хто вона

Господарство та любов до порядку визначає ваш знак Зодіаку. Так що якщо у вашому будинку постійне безладдя, то не варто звалювати всю провину на гени та погане виховання! Ви – це відображення вашого сузір'я, і вам властиве те, що властиве вашому зодіакальному знаку, повідомляє Дніпровська панорама.

господиня

Телець

Бронзова медаль дістається Тельцям — чудовим господаркам, які з величезним задоволенням підтримують у чистоті та порядку будинок, а також годують сім'ю вишуканими стравами. Поки не набридне. Інша річ, що набридає це Тельцям досить скоро, і ось тут уже необхідно вжити заходів, бо гірше буде. Готування краще відразу взяти на себе, а от прибиранням Телець займатиметься доти, доки у неї будуть нові іграшки. Так що розщедрюйтеся на робот-пилосос, парову швабру, мийника вікон та утилізатора вмісту котячого лотка. Але, просто щоб ви знали, це все напівзаходи. Якщо Тельцеві правда набридло прибирати — це означає тільки одне: їй потрібний новий будинок.

господиня

Рак

Героїчна господиня: не те щоб Рак щоранку намиває підлогу, але все в неї на висоті: якщо пельмені — то саморобні та вісім тазиків; якщо рушники - то не просто білі, хрусткі і відпрасовані, а настільки відпрасовані, що з них можна спорудити кишенькову гільйотину. Заслужене срібло! Не золото — бо, дорогі Раки, ну не можна так убиватися на ниві домогосподарства, от правда. Все одно не вб'єтеся, ви ж двожильні.


господиня

Лев

Золота медаль та звання найкращої зодіакальної господині по праву дістається Левицям. Це їхній будинок виглядає як фамільний замок із п'ятьма дворецькими, навіть якщо це однокімнатна хрущовка. Це їхній борщ, з одного боку, схожий на нектар, а з іншого боку — на важкий наркотик (звикання з першої ложки та вічні ломки!). На щастя, насолодитися усією цією пишнотою здатні мало хто, бо в гості до себе Левиця запрошує тільки тих, кому є сенс усім цим хвалитися.

господиня

Козеріг

Трохи не дотягли до трійки лідерів Козерога, про яких нам, власне, нема чого сказати, крім того, що вони просто дуже хороші господині. Це перше, а друге їх це зовсім не напружує. Гірше того, Козероги навіть не мають жодного секрету, в приховуванні якого їх могли б звинуватити всі інші знаки. Спосібом господарювати Козероги охоче діляться з усіма бажаючими. Називається «Просто справедливо розподіли домашні обов'язки між усіма членами сім'ї!»

Нагадаємо, раніше ми писали: Ображаються з приводу: названі найвразливіші знаки Зодіаку