Ображаються з любого приводу: названі найуразливіші знаки Зодіаку

Деяким знакам зодіаку образливість властива більше, ніж іншим. Наприклад, є представники знаків Зодіаку, які гостро реагують на критику: одразу ллють сльози чи переходять на особистості. Хто ж це? Докладніше розповість Дніпровська панорама.

Близнюки

близнецы

Близнюки ображаються з будь-якого приводу і мають досить скандальний характер, бурхливо реагують на причину свого невдоволення. Представники знаку живуть емоціями - образи та помста за них для них рідна стихія.

Риби

рыбы

Риби ображаються часто і начебто, без особливих приводів. Для цього достатньо, якщо близька людина перестає відповідати їхнім очікуванням. Вони замикаються та всім виглядом демонструють образу. Щоб змінити їхній стан, оточуючим потрібно докласти чимало зусиль.

Рак

рак

Складно знайти людину, більш уразливу, ніж Рак. Вони здатні побачити глузування навіть у словах похвали, і смертельно образитися через дрібниці. Для представників знака образи - спосіб привернути до себе увагу і маніпулювати оточуючими. Якщо цим людям не вдається взяти під контроль свою образливість, вони можуть опинитися на самоті.

Читайте також: 5 речей, які категорично не можна робити перед дзеркалом