Навіть у вихідні понад 30 людей на пляжі не зустрінеш. У мережі показали, як виглядає окупована Кирилівка у розпал літа (відео)

У мережі показали, як виглядає окупована Кирилівка у розпал літа, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на РІА-Мелітополь-Війна 2022 року.

Словосполучення "туристичний сезон", на жаль, у Кирилівці тепер має статус архаїзму. Відео морського берега манить душу, але не туристів.
Це відео - наочно демонструє те, на що перетворили окупанти колись квітуче селище. Мелітопольці й уявити не могли, що узбережжя може бути таким порожнім в останніх числах червня, - йдеться у повідомленні.

За словами місцевих жителів, навіть у вихідні понад 30 людей на пляжі не зустрінеш. Що вже казати, якщо знімаючи свої проморолики про нібито заповнену Кирилівку, окупантам не вдається продемонструвати навіть жалюгідну подобу масовості.

Мелітопольців не привабити на відпочинок. Немає натхнення, і не лише його. Але море обов'язково дочекається відпочиваючих, просто трохи пізніше. Коли наша земля буде очищена від російських фашистів.

 

Ще відео з пляжу в Кирилівці:

Нагадаємо, раніше ми писали: Раніше ніде було пройти. Як виглядає курортна Кирилівка на Азовському морі (відео)