Не роби цього після опівночі, щоб не накликати страшне лихо: прикмети та забобони

Вважається, що після опівночі темні сили набувають волі. Існує безліч прикмет та забобонів, які актуальні після заходу Сонця та після дванадцятої години ночі. Про це докладніше розповість Дніпровська панорама.

Чого не можна робити вночі:

  • Після півночі бажано не вбиратися вдома. Навіть якщо у вас, наприклад, були друзі, був накритий стіл, не варто прибирати все на свої місця, мити підлогу або посуд. Краще залишити все це на ранок. Якщо ви забиратиметеся вночі, то можете розгнівати домового, і він позбавить вас удачі.
  • Перед сном варто перевірити столи на наявність ножів, що лежать на них. Якщо з вечора залишити ніж на столі, то можна накликати лихо в будинок, викликати проблеми в коханні.
  • Після опівночі, а краще після заходу сонця не можна будувати грандіозних планів на майбутнє і змінювати плани на наступний день, це може погано позначитися на успіхах.
  • Увечері, вночі чи опівночі не можна засипати з поганими думками. Потрібно пробачити близьку людину, перестати сваритися або просто перенести важливу неприємну розмову на ранок. Якщо цього не зробити, то проблема не піде ще довгий час.
  • Після півночі не можна давати обіцянок, причому як порожніх, і усвідомлених і чистих. Велика ймовірність того, що так ви зменшите шанси на їхнє виконання.

Читайте також: Забере ваші сили та здоров'я: чому вночі не можна дивитись у дзеркало