Забере ваші сили та здоров'я: чому вночі не можна дивитись у дзеркало

Прикмета про дзеркало прийшла до нас від наших предків, її вік налічує кілька сотень років. І якщо раніше у них справді вірили, сьогодні їх сприймають як казку. Але чи варто так зневажливо ставитись до цього, докладніше розповість Дніпровська панорама.

Не дивіться вночі

Темрява вже давно асоціюється з чимось загадковим, містичним і навіть страшним. Саме вночі відбуваються незрозумілі речі, чутно дивні звуки і навіть сприйняття змінюється.

Багато езотериків подейкують, що з півночі до трьох годин відкривається портал в нашу реальність для мешканців задзеркалля. У ньому можна побачити своє власне спотворене відображення у компанії різних духів. Щоб недобрі сутності не забрали вашу енергію, краще дивитися в дзеркало при повному освітленні в кімнаті.

Не дивіться у дзеркало при світлі свічок

Вважається, що свічки приваблюють невидимих злих духів, саме тому у поєднанні із дзеркалами вони дуже небезпечні.

Не ставте у спальні

У багатьох спальнях можна побачити таку картину — дзеркало стоїть чи висить навпроти ліжка. І це одне із трьох місць, де не варто його розміщувати.

Така помилка може мати негативні наслідки — спляча людина беззахисна, а дзеркало може забирати її сили та здоров'я. Якщо ж ви спите на самоті, то ризикуєте надовго затриматися в цьому статусі — у компанії лише свого відображення (читайте також: Все серйозно: 3 місця в будинку, де категорично не можна вішати дзеркало).

Відбивайте гарне

Не можна ставити дзеркало так, щоб у ньому відбивалися різні неприємні місця та речі: брудна білизна, неприбрана постіль, інший безлад. Інакше успіх утече з вашого будинку, як вода крізь пальці.

Читайте також: Разом з мотлохом викиньте свій успіх і радість: чому ввечері не можна виносити сміття