Рецепт-знахідка: Сало в розсолі з чорносливом і лушпинням цибулі

Сало в розсолі з чорносливом і лушпинням цибулі виходить дуже смачне, це домашній делікатес. Ніжне та ароматне, з легкою копченістю, пише Дніпровська панорама.

Інгредієнти для приготування сала:

1 кг сала з м'ясним прошарком;

2 головки часнику;

3 ст. л. чорного меленого перцю.

Для розсолу:

2 жмені лушпиння цибулі, 5 чорносливів;


2 лаврові листи;

200 г солі, 2 ст. л. цукру.

сало

Рецепт приготування сала:

Усі інгредієнти розсолу залийте 1 л води, доведіть до кипіння. Тим часом ретельно вимийте та обсушіть сало, розріжте його на 2 шматки. Викладіть сало в маринад і варіть 25 хвилин|мінути| з моменту закипання на середньому вогні. Залишіть остуджуватись прямо в розсолі на ніч. Часник виштовхніть з перцем.

Сало вийміть із маринаду, обсушіть, натріть часниковою сумішшю. Загорніть кожен шматочок у харчову плівку. Якщо плануєте з'їсти сало протягом тижня, зберігайте у холодильнику, а для більш тривалого зберігання помістіть у морозилку.

Нагадаємо, раніше ми писали: Піца на сковороді за 5 хвилин. Рецепт для лінивої господині.