Оселедець під шубою рулетом: новий хід для святкового столу

Традиційний салат Оселедець під шубою - це невід'ємна частина будь-якого святкового столу, особливо на Новий рік. Але якщо ви хочете здивувати своїх гостей, приготуйте його в новому, незвичайному вигляді - у вигляді рулету. Цей рецепт дуже простий у приготуванні, але результат виходить просто приголомшливим. Рулет виходить соковитим, ароматним і дуже смачним. Він точно стане головною прикрасою вашого столу на Новий рік, повідомляє Дніпровська панорама.

оселедець від шубою рулетом

Інгредієнти

Філе оселедця (солона) – 300 гр.
Буряк - 2 шт.
Картопля – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Майонез – 150 гр.
Цибуля - 1 шт.
Харчова плівка.


оселедець від шубою рулетом

Приготування

  1. Відварюємо, очищаємо, натираємо на терці буряк, картопля та морква.
  2. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
  3. Оселедець нарізаємо невеликими кубиками.
  4. Харчову плівку укладаємо у два шари.
  5. Викладаємо буряки, формуємо прямокутник, накриваємо харчовою плівкою і руками утрамбовуємо.
  6. Плівку прибираємо, рівномірно наносимо частину майонезу.
  7. Викладаємо моркву, потім знову шар майонезу. Далі картопля, шар майонезу.
  8. У середину прямокутника викладаємо цибулю, зверху оселедець.
  9. Беремо за краї плівки та акуратно, але не надто повільно згортаємо рулет.
  10. Злегка ущільнюємо його руками та відправляємо  у холодильник на 2-3 години.

Також раніше ми писали Ідеальне поєднання. Салат, який мільйони людей будуть готувати на Новий рік