Ідеальне поєднання. Салат, який мільйони людей будуть готувати на Новий рік

Новорічні салати є одним із важливих атрибутів святкового столу. Вони потрібні для того, щоб замінити закуску та бути окрасою на урочистій вечері. Повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на нашу постійну читачку Марину. Жінка розповіла, що дуже любить готувати, а цей салат їй подобається та вона охоче ділиться з нашими читачами.

Багато господинь вважають, що найважливіша страва на новорічному столі — це гаряча страва. Однак воно швидко закінчується і тоді увагу гостей привертають саме салати. Тому чим більше різних салатів на столі — тим краще.

Не варто зациклюватися лише на традиційних салатах – Олів'є, Цезарі та Оселедці під шубою. Крім них є багато цікавих нових салатів, які вразять гостей.

Один із таких салатів готові вам надати.

Інгредієнти для салату:

Яловичина варена - 500 г;
Огірки мариновані - 7 шт.;
Яйця варені - 6 шт.;
Волоські горіхи - 200 г;
Майонез - 200 г;
Болгарський перець;
Білок вареного яйця – 1 шт.;
Кріп - гілочки.

Приготування салату:

Відварюємо яловичину у солоній вод, вона повинна бути ніжною та добре звареною. Нарізаємо варену яловичину на маленькі шматочки. Ділимо нарізане м'ясо на дві частини.

Одну частину м'яса викладаємо першим шаром у кільце кондитерське, злегка утрамбовуємо. Змащуємо м'ясний шар сіточкою з майонезу.

Нарізаємо огірки мариновані маленьким кубиком. ½ частину огірків викладаємо рівним шаром на м'ясний шар. За бажання можна дрібно нарізати пару зубчиків часнику і додати до огірків.

Кожен шар змащуємо тонкою сіточкою з майонезу. 3 очищені яйця нарізаємо дрібним кубиком, викладаємо на шар з маринованих огірків.

Аналогічно викладаємо шар із залишків м'яса, потім огірків із часником та яєць. Рубаємо на велику крихту волоських горіхів, посипаємо ними верхівку салату.

Залишаємо салат просочуватись у холодильнику на 2 години. Як прикраса нарізаємо болгарський перець тонкими кільцями - досить одне.

З білка яйця створюємо квіточку, подрібнюємо у дрібну крихту жовток. Кладемо в центр на верхівку салату кільце з перцю, на кільце - квіточка з білка. У цю квіточку висипаємо подрібнений жовток.

Також перцем можна прикрасити весь салат, додати як пелюстки кріп. Виходить гарний та смачний салат із яловичини.

Нагадаємо, раніше ми писали

Ліниві пельмені: швидкий і смачний рецепт, який оцінить кожна господиня