Передоплата та подвійні тарифи: скількі коштує манікюр у Дніпрі перед новорічними святами

Новий рік стрімко наближається, а разом з цим жінки вже почали замислюватися про те, який манікюр зробити до свята бо - це час, веселощів і, звичайно ж, краси. Жодна жінка не хоче виглядати неохайно в цей особливий день, тому догляд за нігтями перед святами — обов'язкова процедура. У передноворічний період багато хто підвищує ціни або бере передоплату. Скільки коштуватиме манікюр у Дніпрі перед святами, розбиралися кореспонденти Дніпровської панорами

Чому майстри підіймають прайс або беруть передоплату: 

depositphotos_583270010-stock-photo-photo-of-adorable-attractive-woman

Нам вдалося поспілкуватися з трьома майстрами, які розповіли, чому вони підіймають ціни або просять передоплату перед новорічними святами. За словами Оксани існує кілька причин. По-перше, це підвищений попит. У цей період багато жінок хочуть зробити гарний манікюр до свята, тому майстри завантажені роботою і можуть підвищити ціни, щоб компенсувати додаткові витрати часу і матеріалів. По-друге, це інфляція. Ціни на всі послуги та товари в Україні поступово підвищуються, і манікюр — не виняток. По-третє, це сезонність. У передноворічний період підвищується попит на всі послуги, пов'язані з красою, тому майстри можуть підвищити ціни, щоб отримати додатковий прибуток.

Нейл-мастер Марина розповіла, що доволі часто просить передоплату у своїх клієнтів саме у грудні, а в інші місяці працює без неї. Це робиться з приводу відмови клієнтів.

У передноворічний період клієнти часто скасовують запис або просто не приходять, навіть не попереджуючи зазадалегіть. Коли це відбувається, я втрачаю не тільки час, але й грощі. Щоб компенсувати ці витрати, я прошу передоплату. Якщо клієнт не прийде, я не повертаю грощі. Це моя гарантія того, що клієнт не зірве запис, або я частково залишусь в "безпеці", - розповіла Марина. 

Скільки коштує манікюр у Дніпрі у грудні:

Середня цінова категорія у цьому році не сильно змінилася та залишається у межах 600 гривень. Нам також вдалося з'ясувати, що найдешевші послуги з цієї процедури ви можете отримати за ціною 450 гривень, навіть перед святами, проте це за умови, що вам вдасться знайти "вікошко" у записах майстрів. 

Чітку ж суму найвищого прайсу назвати важко, бо деякі майстри оцінюють свою роботу вже після завершення роботи. Тобто все залежить від того, що ви хочете бачити на своїх нігтях. 

Снимок экрана 2023-12-04 215609Снимок экрана 2023-12-04 215759Снимок экрана 2023-12-04 223526

Які дизайни манікюру популярні серед дніпрянок перед Новим роком:

За словами майстра Юлії, яка вже має досвід роботи у цій сфері понад 20 років, каже що перед новорічними святами завжди незмінним є одне: будуть популярні яскраві, святкові дизайни, які підкреслять атмосферу Нового року. Проте Юлія каже, що деякі жінки та навіть чоловіки "не зраджують своїм традиціям" та роблять нюдовий манікюр як і у звичайні дні. Тут все залежить від бажань клієнта, проте майстер підкреслила, що завжди пропонує експериментувати перед Новим Роком. Наприклад: 

Яскраві кольори

маникюр4Мастера назвали новый «эталон» дизайна маникюра: тренды 2020маникюр9

Яскраві кольори, такі як червоний, зелений, синій, золотий і срібний, завжди актуальні в передноворічний період. Вони створюють святковий настрій і привертають увагу. Можна зробити однотонний манікюр в одному яскравому кольорі або комбінувати кілька кольорів. Наприклад, можна зробити по одному пальцю кожного кольору або покрити всі нігті різними кольорами.

Геометричні малюнки

Офисный маникюр 2020: основные правила дизайна ногтей для деловых леди (Фото)Полосатый маникюр: самые удачные идеи нескучного рисунка 2020маникюр3

Геометричні малюнки - це ще один популярний тренд у манікюрі. Вони виглядають стильно і сучасно. Можна використовувати простий геометричний принт, наприклад, смуги або квадрати, або більш складний, наприклад, ромби або зірки.

Новорічні мотиви

fb754176eb8f7bdf657cde449af5e825FotoJet-61

Новорічні мотиви, такі як сніжинки, ялинки та Санта також будуть популярними в цьому році. Можна зробити простий малюнок, наприклад, сніжинку на одному пальці, або більш складний, наприклад, цілу картину на всіх нігтях.

Манікюр з блискітками

маникюр10Снимок экрана 2023-12-04 224314Модный маникюр 2020: 5 главных трендов - фото

Блиск — це ще один святковий елемент, який можна використовувати в манікюрі. Блиск можна нанести на всі нігті або тільки на кілька. Також можна використовувати блискітки різних кольорів.

Читайте також: Манікюр зима 2024: прогнози дизайнів (фото)