Манікюр зима 2024: прогнози дизайнів (фото)

Сезонний манікюр на зиму 2024 року асоціюється з теплими, затишними, пряними кольорами. Холодні відтінки, співзвучні снігу, льоду та зимовим святам – теж актуальні. Блискучий чорний і насичений червоний теж не залишилися поза увагою. Зимовий дизайн надає багато можливостей для самовираження. Ось кілька топових трендів, які очікуються модними у період зими 2023-24 років, пише Дніпровська панорама, посилаючись на Staleks.

Футуристичний дизайн "розплавлений метал"

За популярністю переглядів на TikTok, тренд набирає цієї зими величезну популярність. Виглядає майже так, як і звучить: пластини ніби занурили в розплавлений метал, а потім він застиг і перетворився на манікюр. Виконується за допомогою арт-фарби для нігтів або пудри, підійдуть гель-фарба металева Touch Metallic Gel; гель-павутинка для дизайну світловідбиваюча Andi PROF Flash; гель для дизайну рідка фольга Ga&Ma Platinum. Можна наносити на кінчики довгих форм мигдаль, балерина або стилет.

манікюр зима

Покриття "Светр"

Шикарний зимовий манікюр 2023/2024 у стилі в'язання светра відрізняється рельєфною текстурою та нагадує затишний візерунок “коси”. Щоб досягти такого результату, візьміть базу або гель для рельєфного візерунка, а потім покрийте свіжим зимовим білим або кольоровим гель лаком, закріпіть топом.

светр

Дизайн нігтів зима 2023 – 2024 “old money”

У дослівному перекладі це "старі гроші", а за змістом - відданість традиціям багатої буржуазної аристократії, коли капітал переходить у спадок. Поряд з білими сорочками та чорними штанями до нього зараховують деякі варіанти манікюру – наприклад, класичний френч на короткі нігті "м'який" квадрат або мигдалеподібні. Це непідвласний дизайн часу, виглядає шикарно і доглянуто. Ніжні кольори поєднуються з елементами зимового гардеробу та доречні у будь-якій ситуації.

манікюр

Блиск та сяйво

Цього сезону повсюдно будуть нігті зима 2023 – 2024, усипані золотими та срібними блискітками, особливо напередодні Нового року та Різдва. Це глітер, шиммер, фольга, каміфубуки. Це може бути акцентний ніготь, абстрактні малюнки або суцільне мерехтіння. Підійде топ для гель лаку світловідбиваючий з УФ-фільтром Ga&Ma Top Disco Shine, гель лак Котяче око Saga Professional GLOW CAT №01; гель лак Toki Toki Disco, відтінок №05, гель для дизайну Touch Glitter Gel №2.

срібний декор

Срібні 3D декор

Срібло - обов'язковий тренд зими 2023/2024, тому його не можна обійти. Використовуйте металевий будівельний гель для кінчиків, формування крапельок, спіралей і бантів для тривимірного ефекту. Підійде фарба для дизайну Andi PROF. Рідкий метал Chrome.

срібний декор

Креативні ідеї зимового манікюру

Сніжинки. Класичний зимовий мотив їх можна намалювати на кожному пальці або додати як акцент в інший дизайн.

Скандинавський візерунок. "Вдягніть" свої нігті в традиційні скандинавські візерунки, що нагадують вовняні светри та шкарпетки.

зимовий манікюр

Ялинка. Намалюйте або наклейте ялинку та інші зимові мотиви, використовуючи лак та пензель для дизайну або спеціальні наклейки для нігтів.

Снігові бурі. Створіть покриття, що відображають снігові бурі або хуртовина. Використовуйте білий гель лак чи арт-фарбу.

Чашки гарячого шоколаду. Намалюйте чашку шоколаду з маршмеллоу, вибравши для цього темні коричневі та бежеві відтінки.

зимовий манікюр

Склянки коктейлів. Намалюйте різноманітні напої, що асоціюються із зимовими святами, такі як глінтвейн, маргарита чи ірландська кава.

Царство Снігової королеви. Зобразіть крижані палаци та інші фантастичні мотиви.

зимовий манікюр

Кольорові геометричні блоки. Створіть геометричний дизайн за допомогою холодних відтінків палітри.

Візерунки з фольги. Використовуйте фольгу, щоб створити блискучі акценти.

Зимові пейзажі. Намалюйте мініатюрний зимовий пейзаж на одному-двох пальчиках для акценту.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дефіцит та зростання цін: що подорожчає в Україні найближчим часом