Перевод годинника не для них: названі найнестійкіші знаки Зодіаку

Переведення годинника на літній час серйозно впливає на біоритми і сон майже всіх людей. Перш ніж організм переключиться на зовсім інший ритм, людина може відчути відсутність апетиту, надмірну сонливість, проблеми зі шлунково-кишковим трактом, поганий настрій. При цьому організму необхідно не менше тижня, що адаптуватиметься до нових умов. Експерти назвали три знаки Зодіаку, які можуть найгірше відреагувати на ці зміни. Про це розповість Дніпровська панорама.

Рак

рак

Ці люди всім відомі чутливістю та емоційністю, тому на них можуть дуже сильно вплинути зміни в біоритмах. Переведення годинника викликає у Раків втому і безсоння, а це, у свою чергу, — вплине на емоційну стабільність Раків.

Терези

весы

Вони зазвичай зберігають баланс у всьому, зокрема й уві сні. Зміни з годинником неодмінно порушать їхній ритм сну і зроблять цих людей більш схильними до занепокоєння та нервозності.

Скорпіон

скорпион

Скорпіони інтенсивні та пристрасні за вдачею, тому зміни в їх біоритмах можуть призвести до відчуття дискомфорту та занепокоєння. Представники цього знака Зодіаку можуть відчувати себе менш продуктивними та позбавленими сну, а це вплине на їхню здатність справлятися зі стресом.

Читайте також: Ікони стилю. Три знаки Зодіаку, що люблять виділятися