Ікони стилю. Три знаки Зодіаку, що люблять виділятися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, чиї представники вважаються іконами стилю. Вони вміють так поєднувати речі між собою, що їхньому смаку може позаздрити кожен, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Уніан.

лев

Лев

Леви зазвичай люблять розкіш і красиві речі. Вони часто прагнуть мати елегантний і модний вигляд, що може привести до того, що вони будуть стежити за модними тенденціями і стильними трендами.

Леви асоціюються з яскравими кольорами, такими як золотий, оранжевий та червоний, що можуть створити відчуття розкоші та привабливості. 

весы

Терези

Люди цього знака зазвичай вміють поєднувати різні елементи в одному образі, створюючи елегантний і модний стиль. Терези зазвичай стежать за останніми тенденціями моди, але в той же час вміють підібрати такі речі, які відповідають їхній індивідуальності.

Терези асоціюються з яскравими кольорами, такими як рожевий, блакитний та фіолетовий, які можуть додати їм романтичного та жіночного вигляду.

стрелец

Стрілець

Цей знак часто асоціюється з яскравим і незвичайним стилем. Стрільці люблять експериментувати з одягом, обираючи незвичайні поєднання кольорів і текстур. Вони також люблять зручний одяг і не бояться мати трохи ексцентричний вигляд.

Варто відзначити, що Стрільці - це не ті люди, які будуть часто оновлювати сторінки модних сайтів в пошуку новин. Вони самі диктують свою моду. До душі їм класичний стиль.

Нагадаємо, раніше ми писали: Відомий кондитер з Дніпра зробив фантастичний торт, аби українці могли здійснити свої мрії (Фото)