Подорож до Макортів. Де мешканцям Дніпра чудово провести вихідний (фото)

Гарно провести вихідний на природі з користю для здоров'я пропонують мешканцям Дніпра, здійснивши велосипедну краєзнавчу прогулянку з міста до Підгороднього, а саме кутку, який місцеві називають Макорти. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на повідомлення місцевого гіда, краєзнавця Івана гайдука на сторінці "Підгороднє історичне туристичне".

 

Велоподорож планується провести у неділю, 28 травня.

Традиційно вело мандрівка почнеться від Будинку Культури , попередньо з 8- 9 ранку.

Маршрут через вулицю Червону,( бувша Червоноармійська), на гору і по горі до двох курганів і до водосховища , за водосховищем Майдан Підгороднівський, далі до двох курганів і Кулебівського майдану . Далі за бажанням спуск дуже крутий , по дорозі під гору і шлях під горою до Козацької Криниці.

З собою вода, напої, смаколики і фрукти для пікніка на природі.

 

Вік стать та кількість не обмежена. Головне сили , бажання справний велосипед і час.

Прогулянка на велосипедах рідно краєм це завжди цікаво , весело і незабутньо.Усі питання , пропозиції , заперечення , допомога у коментах до цього оголошення, теми , у групі Підгороднє історичне і туристичне, месенжері , а також за телефоном 0667964960 і у вайбері, я Іван Гайдук місцевий гід, турист, краєзнавець. До зустрічі! - написав краєзнавець.

Він також нагадав вело мандрівку 2021 року:

велоподорож до Підгороднього

велоподорож до Підгороднього

велоподорож до Підгороднього

велоподорож до Підгороднього

Нагадаємо, раніше ми писали: З 1 липня ціни на АЗС підуть вгору. Скільки коштуватиме пальне у Дніпрі