Полунична повня 4 червня: що не можна робити в цей загадковий день

4 червня  відбудеться повня. Її ще називають Полуничною, бо в цей час дозріває полуниця. Таку назву цей повний Місяць отримав від індіанців, Північної Америки, повідомляє Дніпровська Панорама.

Коли настане повний місяць

Перша літня повня настане 4 червня о 06:41 за київським часом - у знаку Стрільця. Кельти називають його Кінським, а китайці - Місяцем Лотоса.

Стрілець - вогненний знак, який символізує бадьорість, енергію, рішучість та наполегливість. У ці дні люди будуть активними, відкритими та цілеспрямованими.

Може з'явитися сильне бажання змін у житті. Можливо, почнуть з'являтися ідеї, як це можна зробити. Тому варто це записувати. 

Що не можна робити в повний місяць 4 червня

Не можна метушитися, сваритися, панікувати, з'ясовувати стосунки. Місяць у Стрільці може посилити всі ці прояви. Невеликі конфлікти перерости й серйозні скандали, а брутальне слово викличе у співбесідника велику злість.

З 3 по 5 червня не порушуйте межі дозволеного, не ризикуйте, не робіть необачні вчинки. Місяць впливатиме так, що вам буде хотітится це зробити, але постарайтеся стримувати ці пориви. Інакше повернутись до стабільності буде складно. 

Не варто в ці дні їсти: жирное, гостре, солоне, солодощі. А особливо пити акоголь. Будь-які надмірності – під забороною.

Не варто займатися роботами на землі або в саду, бо  воно нен проросте. 

Старайтеся в ці дні не знайомитись - нові люди можуть призвести до неприємностей. 

Не починайте нових справ, проєктів, роботи. Але можна займатися плануванням, складати списки.

Намагайтеся не займатися справами, що викликають негативні емоції – дивитися сумні фільми, слухати сумну музику, читати сумні книги. Не думайте про погане. 

Не слід позичати, брати у борг чи в кредит.

Незнайомі місця треба відвідувати з обережністю.

Відмовляйтеся від галасливих вечірок.

Що можна робити в повний місяць 4 червня

Проведіть цей час у спокої - присвятіть його рутинній роботі, справам по дому, відпочинку. Прогулянка на свіжому повітрі допоможе краще подумати над життям.

Приберіть у будинку, розкладіть всі речі на їхнє місце. 

Творчим людям варто ловити натхнення – це позначиться на їхніх творах.

Повний місяць буде вдалим для роздумів і пошуків відповіді різні питання.

Найкращий варіант -  побути з сім'єю або у колі близьких друзів . З ними можна подивитися добрий фільм, поспілкуватися, але без суперечок та з'ясування стосунків.

Якщо у вас з'являться спогади, то краще спрямовувати думки на щось інше.

Приділіть час родичам, яких давно не бачили.

Займіться плануванням - на найближчий час, на літо, на кілька років уперед.

Нагадаємо, раніше ми писали, Буду подавати до суду. Мер Дніпра Борис Філатов відреагував на провокацію скандального активіста-підлабузника