"Повноцінно працює на перемогу": Міністр оборони Резніков назвав Дніпро прикладом підтримки військових

Міністр оборони Олексій Резніков під час Конгресу при Президентові України відзначив підтримку Силам Оборони від Дніпра. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

У неділю, 30 липня 2023 року, під головуванням Володимира Зеленського відбувся черговий Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України. В одному з блоків засідання Міністр оборони Олексій Резніков говорив про пріоритети використання бюджетних коштів на потреби оборони. Серед територіальних громад він особливо підкреслив роботу Дніпра в цьому напрямку.

photo_2023-07-30_16-30-46 (2)

"Є громади, які працюють повноцінно на перемогу. Наприклад, місто-мільйонник Дніпро системно на сотні мільйонів гривень підтримує різні структури Сил Оборони", - сказав Олексій Резніков.

photo_2023-07-30_16-30-45

Від початку повномасштабної війни Дніпро системно забезпечує українських оборонців на фронті всім необхідним. Місто вже відправило на фронт близько 650 вантажівок і пікапів. Дніпро також посідає перше в країні місце по закупівлях дронів для ЗСУ.

Крім того, нещодавно за ініціативи мера Дніпра Бориса Філатова міськрада ухвалила першу програму підтримки виробників FPV-дронів.