Практика на базі КП "єДніпро": міська влада заохочує талановиту молодь, що навчається у сфері ІТ

Місто Дніпро зробило цифровізацію одним зі своїх головних приорітетів. Міська влада заохочує талановиту молодь, що навчається у сфері ІТ, залишатися у Дніпрі, та надає їй можливості для омріяного працевлаштування. У середу, 5 липня, в рамках чергування по місту заступник міського голови Дніпра з питань цифрової трансформації Костянтин Цепенніков відвідав комунальне підприємство "єДніпро". Заступник мера на власні очі подивився, як виконується доручення Бориса Філатова щодо створення нових можливостей для молоді. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

photo_2023-07-05_12-55-39

Для того, аби молоді ІТ-фахівці не виїжджали до інших міст та закордон, на базі комунального підприємства "єДніпро" вже вкотре було організовано практику для студентів дніпровських вишів. Серед них, зокрема, такі, як:

  • Дніпровський національний університет ім. Олеся Гончара;
  • Придніпровська державна академія будівництва та архітектури;
  • Дніпровський технологічний університет "ШАГ";
  • Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ;
  • Національний технічний університет "Дніпровська політехніка".

photo_2023-07-05_12-58-23

Костянтин Цепенніков поспілкувався з практикантами та взяв участь у спільному засіданні круглого столу. Студентська практика у міських структурах наочно демонструє рух Дніпра до цифровізації та рівних можливостей для кожного.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Борис Філатов розповів про угоду Дніпра і ЄБРР про отримання 25 млн євро.