Просто та дуже смачно: приготуйте пасту Карбонара по-домашньому
Навіщо йти до ресторану, якщо можна приготувати такі ж страви вдома. Дніпровська Панорама пропонує для вас пасту Карбонара по-домашньому.
Ця страва має доволі простий рецепт, тому її легко зробити самостійно. Головне обирайте якісні продукти. Перейдемо до приготування.
Складові:
- Спагеті - 250 г
- Шинка - 200 г
- Вершки 12% жирності - 100 мл
- Яєчний жовток - 2 шт
- Сир пармезан - 100 г
- Вершкове масло - 20 г
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - за смаком
- Чорний мелений перець - за смаком
Спосіб приготування:
- В яйцях відділіть білок від жовтка. Жовток з'єднайте з вершками.
- Сир натріть та додайте до суміші та перемішайте. Залиште трішки сиру для подачі.
- Шинку наріжте тоненькими смужками. Змастість сковорідку вершковим маслом та покладіть туди шинку. Додайте часник, дрібно рубаний ножем. Обсмажуйте все 2-3 хвилини, перемішуючи. Таким чином шинка стане більш соковитою та пряною.
- Окремо зваріть спагеті будь-якого виду у підсоленій воді. Спагеті мають бути трішки недоваренні.
- Злийте всю воду. Покладіть спагеті до окремої сковорідки, та влийте вершково-сирний соус.
- Додайте смажену шинку з часником.
- Готуйте пасту Карбонара кілька хвилин. Постійно перемішуйте до густини соусу.
- Пасту перекладіть до тарілки. Прикрасити можна кедровими горіхами та пармезаном.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали, що виходить кожному за порцією. Але обов'язково попросять добавки. Страва з картоплі.