Ракетний удар по Запоріжжю. Відомо про 3 загиблих та 7 постраждалих

Сьогодні російські терористичні війська завдали чергового ракетного удару по мирному Запоріжжю. “Надточною” зброєю зруйнувано храм та торгівельні точки у Шевченківському районі, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційну заяву ОВА.

Наразі відомо про 3 загиблих цивільних людей, медики надають допомогу пораненим. Вибуховою хвилею у багатоповерхівках вибито шибки.

ракетний удар по Запоріжжю

ракетний удар по Запоріжжю

ракетний удар по Запоріжжю

ракетний удар по Запоріжжю

ракетний удар по Запоріжжю

Російська ракета вбила трьох людей. Наразі відомо про 5 постраждалих, але їхня кількість може збільшитися, оскільки в багатьох квартирах вибило вікна, розлетілись уламки скла, - зазначив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.


Журналісти задають питання на місці трагедії, аби поінформувати жителів Запоріжжя про наслідки чергової російської ракетної атаки на місто.

 

Відомо вже про 7 постраждалих.

На трагедію відреагував Президент України Володимир Зеленськеий:

Запоріжжя. Удар російських терористів по житловому кварталу. Станом на зараз відомо про трьох загиблих. Мої співчуття рідним.

Триває рятувальна операція, - зазначив Зеленський

Також стало відомо, що росія вдарила по мирному місту "Іскандером". Удару завдано по території храму святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. Зруйновано будівлю церкви, пошкоджено будинки та магазини.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі до зими утеплять 36 закладів освіти